Welkom bij onze praktijk voor logopedie en stottertherapie

Wij staan voor kwaliteit van zorg bij u in de buurt

Logopediepraktijk Tilburg is een professionele praktijk met vier locaties in Tilburg en Goirle. Met negen logopedisten bieden wij naast algemene logopedie ook specialistische logopedie, zoals stottertherapie, afasietherapie en preverbale logopedie. Vanaf mei 2019 hebben wij een algemeen spreekuur op onze locatie West. Behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke zorgvraag en vindt indien nodig bij u thuis plaats. De praktijk heeft inmiddels 26 jaar ervaring en is in 2019 wederom KIWA gecertificeerd.

Zowel kinderen als volwassenen met een hulpvraag op het gebied van spraak, taal, stem, gehoor en slikken kunnen bij ons terecht. Daarnaast bieden wij preverbale logopedie bij problemen met eten en drinken bij baby’s en jonge kinderen. Wij bieden specialistische logopedische zorg bij Parkinson en NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). De afasietherapie en stottertherapie worden gegeven door onze geregistreerde afasietherapeut en NVST-stottertherapeuten. Voor meer informatie over de expertise van onze logopedisten klikt u hier.

Uw gegevens zijn veilig bij ons. Wij vinden het belangrijk dat de privacy van onze patiënten goed is geborgd. Vanuit de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst) gingen wij al zorgvuldig om met uw gegevens. Met de invoering van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) hebben wij ons beleid verder aangescherpt. Lees in ons vernieuwde privacyreglement hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, waaronder medische gegevens.

Onze praktijk is actief gericht op communicatie met andere betrokkenen ten behoeve van een optimale zorgverlening.

Samenwerking staat centraal. 

Mirjam Sparidans en Femke de Smit, praktijkhouders
Carlijn Hems-Vermeer, Iris van den Berg, Jolien van der Heijden-Uijenkruijer, Robin Paijmans, Simone Staps, Judith Zwartjens, Tessa de Lorme, logopedisten