Welkom bij onze praktijk voor logopedie en stottertherapie

Wij staan voor kwaliteit van zorg bij u in de buurt

Logopediepraktijk Tilburg is een professionele praktijk met vier locaties in Tilburg en Goirle. Met elf logopedisten bieden wij naast algemene logopedie ook specialistische logopedie, zoals stottertherapie, afasietherapie en preverbale logopedie. Behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke zorgvraag en vindt indien nodig bij u thuis plaats. De praktijk heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring en is KIWA gecertificeerd.

Therapie op maat vanuit specialisaties

Zowel kinderen als volwassenen met een hulpvraag op het gebied van spraak, taal, stem, adem, gehoor en slikken kunnen bij ons terecht. Daarnaast bieden wij preverbale logopedie bij problemen met eten en drinken bij baby’s en jonge kinderen. Wij bieden specialistische logopedische zorg bij Parkinson, neurologische aandoeningen en NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). De afasietherapie en stottertherapie worden gegeven door onze geregistreerde afasietherapeuten en ons stotterteam van stottertherapeuten. Lees meer over onze werkwijze in onze praktijkinformatiefolder. Voor meer informatie over de expertise van onze logopedisten klikt u hier.

Samenwerking staat bij ons centraal

Onze praktijk is actief gericht op communicatie met andere betrokkenen ten behoeve van een optimale zorgverlening. Wij werken intensief samen met ouders, leerkrachten en andere betrokken disciplines. Een voorbeeld van een samenwerkingsverband is het in november 2020 gestarte Younik dat multidisciplinaire en preventieve kind- en jeugdzorg biedt voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar uit Goirle en omstreken.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Wij vinden het belangrijk dat de privacy van onze patiënten goed is geborgd. Vanuit de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst) gingen wij al zorgvuldig om met uw gegevens. Met de invoering van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) hebben wij ons beleid verder aangescherpt. Lees in ons privacyreglement hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, waaronder medische gegevens.

Mirjam Sparidans en Femke de Smit,  praktijkhouders