Openingstijden

De locaties Hoefstraat, Reeshof en West zijn maandag t/m vrijdag de gehele dag geopend. De locatie in Goirle is ook alle dagen geopend; alleen donderdagmiddag is er geen logopedist aanwezig.

Op donderdag van 11:30 tot 12:30 uur heeft de praktijk een algemeen spreekuur op onze locatie West. Loop gerust binnen of bel voor een gesprek en/of logopedische screening van maximaal 15 minuten. Zie voor contactgegevens Locatie West.

Op onze locatie in West bestaat de mogelijkheid om in overleg in de avonduren therapie te krijgen. Voor stottertherapie is er op dinsdag- en op woensdagavond een avondopenstelling.

De praktijk is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Wanneer wij in behandeling zijn nemen wij de telefoon niet altijd op. U kunt altijd een voicemailbericht inspreken, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

In de vakantieperiodes en met feestdagen kunnen afwijkende openingstijden gelden. Vraag uw logopedist of beluister het voicemailbericht voor actuele informatie.